top of page

Stel je vraag over havencriminaliteit tijdens de livestream op 15 november


Op woensdagavond 15 november organiseren Politie, Douane en Koninklijke Marechaussee een livestream op Facebook over Zeehavencriminaliteit. Kom te weten wat voor criminaliteit er speelt in de Zeehavens van Moerdijk, Vlissingen-Oost en Terneuzen en ontdek wat je daar zelf tegen kunt doen.


De start van de Zeehavenpolitie in Zeeland en Moerdijk én de samenwerking met Douane en Marechaussee heeft al vele mooie resultaten opgeleverd. Regelmatig worden uithalers gearresteerd en cocaïne onderschept.


Er is meer aan de hand

Maar in de havens is veel meer aan de hand. Zoals mensensmokkel, diefstallen, arbeidsuitbuiting en milieudelicten. Hoe herken je criminaliteit in de havens en wat kan je er tegen doen? Bij de livestream kun je dit soort vragen stellen. Dus heb jij vragen over criminaliteit in de havens of wat Politie, Douane en Marechaussee doen om dit tegen te gaan? Stel deze dan tijdens de livestream.


De livestream

Op alle zestien Facebookpagina’s van de basisteams van de politieregio Zeeland-West-Brabant vind je op woensdag 15 november een link naar de livestream. Tijdens deze liveverbinding is het mogelijk via de chat rechtstreeks vragen te stellen aan de mensen van de Politie, Douane en Marechaussee. De livestream is op woensdag 15 november en begint om 19.30 uur.


Comments


bottom of page