top of page

Vacatures: Projectleider en Senior-Projectleider Weerbare Zeehavens

Het Mainport-programma biedt unieke kansen om de veiligheid en weerbaarheid van onze zeehavens naar een nieuw niveau te tillen. Om die kansen waar te maken, hebben we de juiste kennis, ervaring en competenties nodig. Daarom zijn we opzoek naar een senior-projectleider en een projectleider om ons team te versterken. Ben jij opzoek naar een functie waarin je jouw kennis en ervaring in het veiligheidsdomein toe kunt passen? Wil jij jezelf inzetten voor de veiligheid van onze zeehavens en daarmee onze samenleving als geheel veiliger maken? Solliciteer dan vandaag nog!


Wat ga je doen?

Als (senior) projectleider werk je aan de veiligheid, weerbaarheid en integriteit van de bedrijven en medewerkers in onze zeehavens in Vlissingen/Borsele, Terneuzen en Moerdijk. Je draagt bij aan de (door)ontwikkeling van onze producten en diensten, maar krijgt ook voldoende ruimte voor eigen ideeën en initiatieven. Als projectleider ga je bijvoorbeeld zorgdragen voor onze antironselaar-trainingen, die medewerkers in de haven weerbaar maken tegen criminele ronselaars. Als senior-projectleider draag je bijvoorbeeld zorg voor de uitbreiding en doorontwikkeling van de Information Sharing Centers (ISC’s). Hier komt alle kennis en informatie over criminaliteit in onze havens samen. In de uitvoering van je taken werk je nauw samen met onze partners en stakeholders. Je zorgt dat afspraken worden nagekomen, ambities werkelijkheid worden en stakeholders enthousiast blijven over onze aanpak.


Wie zoeken we?

We zijn voor deze functies opzoek naar projectleiders met aantoonbare ervaring in het veiligheidsdomein. Het is een pré als je deze ervaring hebt opgedaan binnen de zeehavens. Je kent de stakeholders, weet wat er speelt en staat te popelen om jouw rol daarin te pakken. Daarnaast beschik je minimaal over HBO werk- en denkniveau en sluiten zowel je communicatieve als organisatorische vaardigheden aan op de functie van projectleider.

Heb je minimaal drie jaar werkervaring en sta je te popelen om deze ervaring uit te breiden? Solliciteer dan op de functie van projectleider. Heb je minimaal vijf jaar ervaring en beschik je over de juiste competenties om verantwoordelijkheid te dragen voor grote projecten? Solliciteer dan op de functie van senior-projectleider.


Wat bieden we?

Het betreft twee voltijd-functies voor 40 uur per week. Als projectleider begin je in aanloopschaal 10 (minimaal €3.090 bruto) en groei je door naar functieschaal 11 (maximaal €5.372 bruto). Als senior-projectleider begin je in aanloopschaal 11 (Minimaal €5.372 bruto) en groei je door naar functieschaal 12 (maximaal €6.103 bruto). Daarnaast bieden we een individueel keuzebudget (IKB) ter hoogte van 17.05% van je brutosalaris en een goede pensioenregeling.


Als medewerker van het Mainport-programma kom je in loondienst bij de gemeente Borsele. Deze functies gaan gepaard met flexibele werktijden en de mogelijkheid om een deel van je werkzaamheden vanuit huis te vervullen. Wederzijdse flexibiliteit is daarbij het uitgangspunt.


Hoe solliciteer je?

Je vind de volledige vacatures op de website Werken bij de Bevelanden. Klik hier voor de vacature van projectleider. Klik hier voor de vacature van senior-projectleider. Let op: je sollicitatie wordt alleen in behandeling genomen als deze binnenkomt via de sollicitatiebutton in de link. Solliciteer zo snel mogelijk, maar uiterlijk vóór 12 april 2023. De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 19 april.


Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Paul de Leeuw, de programmamanager van het Mainportprogramma, via 06-46003862 of paul.de.leeuw@taskforce-riec.nl.


bottom of page