top of page

Vacature: Senior communicatieadviseur Mainport

Jouw bijdrage aan veilige zeehavens kun je op diverse manieren leveren. Dat kan door jezelf te informeren en alert te zijn op signalen, maar je kunt er natuurlijk ook je werk van maken. Op dit moment zijn we op zoek naar een senior communicatieadviseur.


Ben jij een stevige sparringpartner die initiatief neemt? Heb je ruime ervaring in het formuleren en uitvoeren van een effectieve communicatiestrategie? Ben jij in staat om ons te adviseren bij politiek gevoelige en strategische onderwerpen? En vind je het leuk om de coördinatie van werkzaamheden in het Mainportprogramma Zeehavens op je te nemen? Dan ben jij voor ons de ideale versterking!


De vacature

Klik hier voor de volledige vacaturetekst. Let op: sollicitaties worden alleen in behandeling genomen als ze binnenkomen via de sollicitatiebutton in de link.


De Functie

Deze functie is geschikt voor communicatieprofessionals met ruime ervaring in hun vakgebied. Dat betekent dat je minimaal HBO werk- en denkniveau hebt en beschikt over minimaal vijf jaar relevante werkervaring. Je hebt in die tijd aangetoond dat je om kunt gaat met de (bestuurlijke) complexiteit en gevoeligheden die gepaard gaan met integratieve samenwerkingsverbanden. Daarnaast heb je ervaring met persvoorlichting en kun je bestuurders en managers begeleiden in hun mediaoptredens.


Het is een pré als je al kennis hebt op het gebied van criminaliteitsbestrijding en ondermijning. Inzichten in de wereld van gemeenten, politie, OM, Douane en de Koninklijke Marechaussee zijn daarbij van sterke meerwaarde.


De beloning

Bij een functie van deze zwaarste hoort natuurlijk een gepaste beloning. Je begint in aanloopschaal 11 en groeit door naar functieschaal 12. Dit betekent dat je minimaal €3.701 en maximaal €6.103 bruto per maand gaat verdienen. Daarnaast biedt deze functie een individueel keuzebudget (IKB) van 17,05%, een goede pensioenregeling en de gelegenheid om vaak zelf te bepalen waar en wanneer je werkt. Wederzijdse flexibiliteit is daarbij het uitgangspunt.bottom of page