top of page

31 mei en 2 juni: Open Dagen Strategisch Kenniscentrum Ondermijnende Criminaliteit

Bijgewerkt op: 31 mei 2022

OPEN DAGEN


Het Strategisch Kenniscentrum voor Georganiseerde Ondermijnende Criminaliteit (SKC) is een nieuwe organisatie gevestigd in Vlissingen. Op woensdag 1 juni wordt het kenniscentrum officieel geopend en op dinsdag 31 mei en donderdag 2 juni krijgen geïnteresseerden een inkijkje tijdens de Open Dagen.

Bezoekers zijn van harte welkom om kennis te maken met de organisatie en haar activiteiten. Het SKC groeit de komende jaren uit tot een breed kenniscentrum op het gebied van ondermijning. Het centrum is onderdeel van een zogeheten Law Delta. Hiertoe zullen ook een hoog beveiligde rechtbank en extra beveiligde gevangenis deel van uitmaken.


Het Rijk, de provincie Zeeland, gemeente Vlissingen en verschillende andere partijen in Zeeland werken gezamenlijk aan de uitvoering van het pakket ‘Wind in de zeilen’. Het pakket dient als compensatie voor het niet doorgaan van de verhuizing van de marinierskazerne naar Vlissingen. Dit pakket bevat diverse maatregelen om stevig te investeren in Zeeland, op zowel economisch als sociaal gebied. Het Strategisch Kennis Centrum Georganiseerde Ondermijnende Criminaliteit is hiervan een onderdeel.


Meld u aan

Om deel te nemen vult u het aanmeldformulier op de Eventpagina in.

Wij zien uw aanmelding graag tegemoet en hopen u op één van de bovenstaande data te begroeten. Uw aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.bottom of page